(021) 326 26 47

0737 137 777

despre noi

Cine suntem?

Orice afacere de succes începe cu o idee, care trebuie să fie extraordinară și cu un impact grandios, astfel încât să te determine în orice moment să continui, oricât de dificil ar putea părea. Ideea noastră este aceea că orice tip de dezvoltare trebuie să fie sustenabilă, controlată din perspectiva impactului asupra mediului și categorică, date fiind provocările de ordin social actuale.

Determinarea noastră se alimentează din necesitatea de restabilire a echilibrului pierdut. Activitatea noastră este ghidată de încrederea că putem asigura un viitor viabil generațiilor succesoare, dezvoltând astăzi afaceri bazate pe asumarea responsabilității în legătură cu provocările actuale ale societății noastre.

Cei peste 17 ani de experiență și grijă față de mediul înconjurător ne permit să apreciem faptul că nivelul actual de urbanizare determină un rol colosal al ambalajelor, iar capacitatea de a gestiona sustenabil deșeurile provenite din ambalaje este vitală.

Astfel, din dorința de a încuraja și sprijini piața producătorilor responsabili, CCAT Responsabilitate de Mediu a fost dezvoltată ca o necesitate stringentă pe piața de profil și se bucură de întreaga experiență și competență dobândită în cei peste 17 ani de activitate de către grupul de firme din care aceasta face parte.

Este o entitate de tip spin-off și este unică pe piața națională de profil, dat fiind faptul că beneficiază de avantajele și întregul know-how al unui domeniu pe care specialiștii grupului îl stăpânesc dar și ca urmare a accesului la portofoliul de clienți ai grupului de firme din care s-a desprins.

Servicii

Punem la dispoziția partenerilor CCAT Responsabilitate de Mediu, pe lângă preluarea tuturor acțiunilor aferente gestionării deșeurilor din ambalaje, următoarele categorii de servicii conexe:

Asistență de specialitate în vederea extinderii activității proprii prin accesarea de fonduri nerambursabile.

h

Consultanță în vederea obținerii actelor de reglementare în domeniul protecției mediului și/sau gospodăririi apelor, pentru modificări ale activităților actuale și/sau pentru dezvoltarea de noi activități.

Consultanță operațională în vederea respectării prevederilor actelor de reglementare emise de către Agențiile de Protecția Mediului și/sau Sistemele de Gospodărirea Apelor.

Consultanță în vederea efectuării raportărilor obligatorii către Administrația Fondului de Mediu.

Monitorizarea factorilor de mediu, în acord cu prevederile legale aplicabile și/sau în acord cu cerințele impuse prin intermediul actelor de reglementare emise de către Agențiile de Protecția Mediului și/sau Sistemele de Gospodărirea Apelor.

Asistență legală în vederea încadrării activităților derulate în cadrul legal național și european aplicabile.

Echipa noastră

Ca în orice activitate, și în afaceri este nevoie de angajare, efort, pasiune, imaginație, curaj și determinare, acestea fiind doar o parte din atributele care ne definesc pe noi ca și echipă.

CCAT Responsabilitate de Mediu investește constant în dezvoltarea echipei, având ca obiectiv construirea unei structuri solide, menită să răspundă, prompt și cu profesionalismul care ne definește, nevoilor partenerilor noștri.

Echipa noastră este pregătită și înțelege pe deplin provocările cu care se confruntă mediul antreprenorial, motiv pentru care suntem mereu pregătiți și dornici să explorăm idei neconvenționale, să ne asumăm riscuri și în același timp toate acțiunile noastre sunt ghidate de asumarea responsabilității.

Ceea ce definește în întregime echipa CCAT este excelența, aceasta fiind una dintre valorile grupului CCAT, fiind ceea ce, în semn de apreciere, oferim tuturor partenerilor noștri. Din dorința de a oferi servicii ireproșabile, încurajăm abordările sclipitoare și curajoase ale membrilor echipei noastre și investim permanent în dezvoltarea acestora, abordare care asigură livrarea de rezultate uimitoare în relațiile cu partenerii noștri.

Echipa CCAT este înzestrată cu inteligență emoțională, fără de care apreciem că relațiile cu partenerii noștri nu pot fi autentice, de lungă durată și orientate către necesitățile unice ale fiecăruia dintre aceștia.

de ce noi?

În România există câteva organizații care preiau responsabilitatea de mediu în ceea ce privește deșeurile din ambalaje, însă nu există nici o altă companie care să poată oferi gama completă de servicii de consultanță în domeniul protecției mediului.

CCAT Responsabilitate de Mediu deține capacitatea reală de a prelua, pe lângă responsabilitatea gestionării deșeurilor din ambalaje, a tuturor celorlalte obligații în relația cu protecția mediului, în conformitate cu cadrul legal aplicabil oricărui domeniu de activitate.

Importanța unei dezvoltări sustenabile, respectiv înțelegerea constrângerilor și obligațiilor de mediu, stă la baza succesului oricărei afaceri, indiferent de domeniul de activitate.

CCAT Responsabilitate de Mediu poate facilita accesul la întreaga gamă de servicii și asistență de ordin tehnic, inovativ, legislativ, legal și financiar în perfectă coroborare cu principiile sustenabilității, în orice domeniu de activitate, pentru toți partenerii săi.

Echipa CCAT Responsabilitate de Mediu este aici pentru a răspunde nevoilor Dvs. atât în legătură cu gestionarea deșeurilor din ambalaje dar și în legătură cu orice alte servicii conexe orientate nevoilor continue de dezvoltare a activităților proprii.

You cannot copy content of this page